Tijgerpapcoating

Ter introductie van onze Tijgerpapcoating, een nieuw product in ons assortiment, laten Bouke en Wietse zien hoe u de lekkerste tijgerbroden maakt. Ze krijgen hulp van de bakkertjes van de toekomst. Dit is niet een huis-tuin-en-keuken kookprogramma, dit is voor bakkers. U kent de recepten allemaal, maar niet zoals Wietse en zijn hulptroepen ze kennen. De kids vertellen u alles over hun werkwijze, de juiste ingrediënten, en de fijne kneepjes die vaak over het hoofd worden gezien.

In deze masterclass bakken we een Tijgerbrood met de nieuwe Tijgerpapcoating. Wietse geeft ook nog extra tips over het decoreren van uw brood. 

Receptuur

Dit zijn de ingredienten voor uw Tijgerpapcoating

IngredientHoeveelheid
Water2.500 gram
Tijgerpapcoating1.000 gram
Werkwijze
  • Mooi soepel deeg maken
  • Afwegen op gewenst gewicht en licht opbollen/oppunten
  • Aanmaken Tijgerpapcoating
  • De bovenkant van de bol voorzichtig in de coating dippen
  • Narijs circa 60 minuten
  • Bakken met voldoende stoom op 220 C gedurende circa 15 minuten
Het eindresultaat

Als u de goede raad van het team heeft opgevolgd en de stappen hierboven succesvol heeft uitgevoerd dan heeft u nu het perfecte, en lekkerste tijgerbroodje. Hopelijk bent u na het zien van deze masterclass al wijzer dan u was. Heeft u nog een eigen invulling van het recept laat het dan even weten, daar houdt Wietse wel van.

Op de hoogte blijven van nieuwe video's in de toekomst? Volg ons