Samenloop voor Hoop

Samenloop voor Hoop

Ambachtelijke bakkers en Koopmans Meel gaan dit jaar samen geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Daarom is de actie Kiembrood & SamenLoop voor Hoop gelanceerd. Deelnemende bakkers verkopen zoveel mogelijk Kiembroden en doneren een deel van de opbrengst aan SamenLoop voor Hoop in hun regio.

SamenLoop voor Hoop is voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Tijdens de 24-uurs wandelestafette wordt stilgestaan bij kanker, wordt het leven gevierd en geld ingezameld voor kankeronderzoek. Met de verkoop van Kiembrood steunt een bakker de SamenLoop voor Hoop in zijn regio. Daarnaast doneert Koopmans Meel 25% van de opbrengst van de verkoop van kiemmeel aan KWF. Kiembrood is dus goed voor jou en de ander!

Communicatie met klanten
Bij de eerste bestelling van kiemmeel ontvangen bakkers een promotiepakket met communicatiemiddelen. Hiermee kun je de actie onder de aandacht van klanten brengen. Op deze pagina vind je de digitale bestanden, om bijvoorbeeld grotere posters of een grotere cheque te maken. Ook vind je hier voorbeelden van een advertentie en persbericht én banners voor Facebook en Twitter. Download ook het filmpje voor op de tv-schermen in de winkel. En deel de uitgebreide video op social media.

Inmiddels doen al meer dan 150 winkels mee aan deze actie. Bekijk hier welke dat zijn en waar je dus je Kiembrood kunt kopen.

Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Promotiemateriaal

Poster
PDF (5 MB)
Flyer klanten
PDF (1 MB)
Flyer bakker
PDF (3 MB)
Cheque
PDF (720 kB)
Belegtips
PDF (139 kB)
Facebook banner
JPG (549 kB)
Facebook header 1
JPG (593 kB)
Facebook header 2
JPG (691 kB)
Twitter header 1
JPG (1 MB)
Twitter header 2
JPG (2 MB)
Advertentie voorbeeld
PDF (788 kB)
Advertentie opzet
PDF (783 kB)
Persbericht voorbeeld
DOCX (14 kB)
Huisstijlelementen
ZIP (10 MB)
Recept Kiembrood
PDF (73 kB)
Promotiefilm voor in de winkel
MP4 (44 MB)
Productspecificatie Kiemmeel
PDF (48 kB)