Winterbrood zuurkool

Werkwijze
-Voeg 2 minuten Voor het einde van de kneedtijd de aardappelpuree toe-Wanneer het deeg goed afgekneed is de vulling er door draaien-Deeg in een geoliede bak storten en 90 minuten laten rijzen-Afwegen op het gewenste gewicht-Licht opbollen of oppunten-Na 15 minuten modelleren-Narijs ca 30/45 minuten-Bakken
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-60% Tarwebloem Silverline
3.000 gram
-40% Volkoren Natuur Mout
2.000 gram
-20% Cultuur Champagne Desem
1.000 gram
-3% Gist
150 gram
-1,6% Zout
80 gram
-1% Hardbroodpoeder
50 gram
-1% Glutenpoeder
50 gram
-60% Water
1.000 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-20% Zuurkool
1.000 gram
-10% Gebakken spekjes
500 gram
-10% Aardappelpuree
500 gram