Winterbrood boerenkool

Werkwijze
-Voeg 2 minuten Voor het einde van de kneedtijd de aardappelpuree toe-Wanneer het deeg goed afgekneed is de vulling er door draaien-Deeg in een geoliede bak storten en 90 minuten laten rijzen-Afwegen op het gewenste gewicht-Licht opbollen of oppunten-Na 15 minuten modelleren-Narijs ca 30/45 minuten-Bakken
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-90% Tarwebloem Silverline
4.500 gram
-10% Roggemeel Type 997
500 gram
-20% Cultuur Champagne Desem
1.000 gram
-3% Gist
150 gram
-1.6% Zout
80 gram
-1% Hardbroodpoeder
50 gram
-1% Glutenpoeder
50 gram
-1% Azijn
50 gram
-58% Water
2.900 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Boerenkool
500 gram
-5% Gebakken spekjes
250 gram
-5% Blokjes rookworst
250 gram
-10% Aardappelpuree
500 gram