Weihnacht ster

Werkwijze
-Goed afgekneed deeg maken-Vulling doordraaien-Deegstukken op ca. 600 gram afwegen en opbollen-Na 20 minuten nogmaals opbollen-Na ca. 15 minuten iets platdrukken en 3 x insteken met plaatmes-De punten naar buiten vouwen en de ster omdraaien-Narijs ca. 30 minuten-Bakken in een stollenoven
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Tarwebloem Springline
5.000 gram
-25% Stollenpoeder
1.250 gram
-10% Cultuur Champagne Desem
500 gram
-9% Gist
450 gram
-1,6% Zout
80 gram
-10% Gluhwein
500 gram
-ca. 52% Water
2.600 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-90% Rozijnen
4.500 gram
-20% Krenten
1.000 gram
-20% Hazelnoten
1.000 gram