Stollen

Werkwijze:
-Bloem, desem, gist en water in de machine. 3 minuten mengen en 1 minuut snel-Vervolgens na 20 minuten de rest van de grondstoffen toevoegen en kneed een mooi soepel deeg van ca. 26 ˚ C-Vulling  er door draaien en direct afwegen op  gewenst gewicht en opbollen-Na 20 minuten op punten zorg dat de punt niet te lang wordt-20 minuten later in stappen uitrollen, spijs inleggen en modeleren tot stol-Op bakpapier leggen en geef het een narijs van ca. 30 minuten-Bakken bij 190- 200 ˚ C gedurende ca. 35-40 minuten afhankelijk van het gewicht-Na het bakken strijken met boter-Afgekoeld, decoreren met poedersuiker
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Tarwebloem Springline
10.000 gram
-10% Vruchtenbroodpoeder
1.000 gram
-10% Boter
1.000 gram
-10% Crème
1.000 gram
-2,3% Zout
230 gram
-8% Gist
800 gram
-62% Water
6.200 gram
Vulling 1
Ingredient
Hoeveelheid
-120% Rozijnen
12.000 gram
-10% Krenten
1.000 gram
-10% Noten (cashew)
1.000 gram
Vulling 2
Ingredient
Hoeveelheid
-Amandelspijs (1/5 deel van het deeggewicht)
Classificaties
Non-GMO