Stoer stokbrood

Werkwijze
-Alle grond stoffen inclusief de poulish in de machine-Goed afgekneed deeg maken-Deegtemperatuur 26 á 27°C-In een met olie gesmeerde bak laten rijzen ca. 100 minuten-Afwegen en voorzichtig aan de punt leggen zonder te ontgassen-Na 15 min. opmaken en tussen de kleedjes leggen-Na een narijs van ca. 50 min afbakken met voldoende stoom op 230˚C. gedurende ca. 25 minuten.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Tarwebloem Artisanaal
1.000 gram
-10% Water
1.000 gram
-0.3% Gist
3 gram

Meng deze grondstoffen en laat circa 100 % in volume vermeerderen bij een temperatuur van 27 graden (duurt een nacht). Plaats vervolgens in de koelkast wat je niet nodig ben

Receptuur vervolg:
Ingredient
Hoeveelheid
-90% Tarwebloem Artisanaal
9.000 gram
-10% Desem
1.000 gram
-1,8% Zout
180 gram
-1% Gist
100 gram
-60% Water
6.000 gram
Bijwassen:
Ingredient
Hoeveelheid
-5% Water
500 gram