Spelt meergranen

Tip:
-Water aan de kook brengen, wanneer het kookt van het vuur nemen, zaden melange er door roeren en een nacht laten staan-Goed afgekneed deeg maken, het zadenmengsel als vulling door draaien. Deegtemperatuur ca. 27°C-Afwegen en een bol/punt rijs geven van 50 min-Opmaken en een narijs van circa 75 min-Na voldoende narijs bakken als vloer/busbrood
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-70% Speltbloem
7.000 gram
-15% Volkorenmeel
1.500 gram
-10% Desem
1.000 gram
-2% Zout
200 gram
-2% Hardbroodpoeder
200 gram
-2% Passieve crème
200 gram
-2% Gist
200 gram
-Ca. 40% Water
4.000 gram
Dag tevoren aanmaken:
Ingredient
Hoeveelheid
-15% Premax Robuust
1.500 gram
-20% Kokend water
2.000 gram