Cranberrykoek

Werkwijze:
-Gronddeeg, honingzoet, water en azijn doordraaien.-Koekkruiden doordraaien-Als alles is door gedraaid pas de bakpoeders doordraaien-Zit dit erdoor goed door dan de vulling door draaien-Met natte handen stukken deeg uit de machine halen en omgekeerd in de plaat doen-Mooi verdelen en glad masseren-Evt. ter decoratie wat suiker nibs P3 op strooien-Bakken bij ca. 195˚C gedurende + 60 minuten-Na het bakken koelen en op maat snijden.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Gronddeeg
10.000 gram
-12% Honingzoet
1.200 gram
-2,5% Water
250 gram
-0,5% Azijn
50 gram
-1% Rodewijn/ portkruiden
100 gram
-2% Karam
200 gram
Vulling
Ingredient
Hoeveelheid
-12% Gezoete cranberry
1.200 gram
-4% Greinsuiker P3
400 gram