Spek/ui stokbrood

Werkwijze
-Goed afgekneed deeg maken-Vulling doordraaien-Deegtemperatuur 26 á 27°C-In een met olie gesmeerde bak laten rijzen ca. 75 minuten-Afwegen en voorzichtig aan de punt leggen zonder te ontgassen-Na 15 min. opmaken en tussen de kleedjes leggen-Na een narijs van ca. 50 min, licht insnijden en in de snede kaas strooien-Afbakken met voldoende stoom op 225˚C. gedurende ca. 25 minuten.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Tarwebloem Artisanaal
10.000 gram
-10% Desem
1.000 gram
-1.7% Zout
170 gram
-1% Gist
100 gram
-1% Hardbroodpoeder
100 gram
-60% Water
6.000 gram
Bijwassen:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Water
1.000 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-20% Gebakken uitjes
2.000 gram
-15% Spek blokjes
1.500 gram
-10% Geraspte kaas
1.000 gram