Snelle Wietse

Werkwijze:
-Kapselplaatjes bekleden met siliconenpapier en insmeren met lossingsmiddel, zijkanten goed dik-Gronddeeg, mengen met de bakpoeder en de vulling er doordraaien-Zit alles er goed door stoppen en afwegen op 1.500 gram (plaatje ca. 20 x 60 cm)-Rechthoekig stuk maken en uitrollen op + 10 mm past het precies in het plaatje-Snijden naar wens met fiets, en eventueel afstrijken met ei (blijft het lactose vrij)-Bakken bij ca. 210˚C gedurende + 18 minuten-Na het bakken een beetje af laten koelen en breken op de ingesneden maat
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Gronddeeg
10.000 gram
-1,25% Traka
125 gram
Vulling
Ingredient
Hoeveelheid
-7,5% Suikernibs P3
750 gram
-7,5% Candy suikerstukjes
750 gram
-7,5% Confru appel 7x7 mm
750 gram