Rustiek noten- en vruchtenbrood

Werkwijze
-Goed afgekneed deeg maken, deegtemperatuur ca. 27°C-Vulling doordraaien-Afwegen 2.000 gram en rollen in Gemalen Rogge Fijnscherp-Drukken in een broodblik-Behoeft geen narijs, geeft hierdoor zijn karakteristieke kenmerken-Lang bakken: zeker ca. 65-70 minuten op ca. 180° met iets stoom
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-60% Prémax Markermeer
6.000 gram
-30% Gemalen Rogge Fijnscherp
3.000 gram
-10% Tarwebloem Springline
1.000 gram
-30% Cultuur Champagne Desem
3.000 gram
-5% Vruchtenbroodpoeder
500 gram
-5% Gist
500 gram
-1,6% Zout
160 gram
-60%* Water
5.200 gram
-100% Gebruneerde Noten
10.000 gram
-40% Rozijnen
4.000 gram
-40% Krenten
4.000 gram
-20% Vruchten naar keuze
2.000 gram

* % afhankelijk van gewenst resultaat en gebruikte grondstoffen.