Quiches prei/spek

Werkwijze:
-Van de grondstoffen een goed af gekneed deeg maken-Deeg afwegen en opbollen op gewenste gewicht, bij een vorm van 24 cm 320 gram-Na ca. 30 minuten uitrollen en in de vorm leggen-Vulling aanbrengen op de appereille na-40 minuten laten rijzen en afgieten met de appereille-Oventemperatuur vloer 200˚C en kap 215˚C gedurende 25 minuten
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Super Patent Kristal
5.000 gram
-6% Melkpoeder
300 gram
-2% Basterdsuiker
100 gram
-2% Zout
100 gram
-4% Gist
200 gram
-40% Boter
2.000 gram
-40% Water
2.000 gram
Vulling voor 20 quiches
Ingredient
Hoeveelheid
-Prei
175 gram
-Spek
100 gram
-Kaas
60 gram
-Appereille
375 gram
Appreille
Ingredient
Hoeveelheid
-50% Ei
2.000 gram
-50% QuimiQ of Slagroom
2.000 gram
-Peper, zout en nootmuskaat
een snufje
Classificaties
Non-GMO100% natuurlijk