Quiches broccoli/spek

Werkwijze:
-Van de grondstoffen een goed af gekneed deeg maken-Deeg afwegen in toegankelijke stukken en in voorslag leggen-Na ca. 30 minuten uitrollen op 2 mm uitsteken en in de vormpjes leggen-Vulling aanbrengen ca. 30 gram per quiche op de appereille na-40 minuten laten rijzen en afgieten met de appereille-Oventemperatuur vloer 200˚C en kap 215˚C gedurende 18 minuten
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Super Patent Kristal
5.000 gram
-6% Melkpoeder
300 gram
-2% Basterdsuiker
100 gram
-2% Zout
100 gram
-4% Gist
200 gram
-40% Boter
2.000 gram
-40% Water
2.000 gram
Vulling voor 20 quiches
Ingredient
Hoeveelheid
-Broccoli
300 gram
-Spek
200 gram
-Kaas
120 gram
-Ui
100 gram
-Appereille
650 gram
Classificaties
Non-GMO100% natuurlijk