Pepernotenbrood brioche

Werkwijze:
-Draai  van alle grondstoffen zonder de boter een deeg. Als het deeg bijna afgedraaid is mag de  boter erbij, draai hiermee het deeg mooi glad-Draai de vulling voorzichtig door-Afwegen op 350 gram en op de punt zetten-Na 20 minuten opmaken en in het bakblikje leggen-Na ca. 60 minuten narijs, strijken met ei en inknippen over de lengte-Bakken op 210˚C in ca. 25 minuten
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-60% Super Patent Kristal
6.000 gram
-40% Artisanaal
4.000 gram
-10% Desem
1.000 gram
-10% Boterstolpoeder
1.000 gram
-3% Kristalsuiker
300 gram
-3% Basterd
300 gram
-2,2% Zout
220 gram
-1,5% Speculaaskruiden
150 gram
-6% Gist
600 gram
-30% Ei
3.000 gram
-35% Volle melk
3.500 gram
-25% Hooiboter
2.500 gram
Vulling
Ingredient
Hoeveelheid
-30% Kruidnootjes
3.000 gram
-20% Suikernibs P3
2.000 gram
Classificaties
Non-GMO100% natuurlijk