Pain la tarte

Serveertip:
-Goed afgekneed deeg maken, deegtemperatuur 27°C-Afwegen op gewenste gewicht-Vlaaienpan 22-24 cm ca. 300 gram-Licht opbollen-Na ca. 50 minuten voorzichtig uitrollen en in de pan leggen-Narijs ca. 50 minuten-Voor het bakken decoreren met: spek, ui en kaas-Bakken als stokbrood met voldoende stoom bij ca. 225°C-Gedurende ca. 18 minuten.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Artisanaal
10.000 gram
-10% Desem
1.000 gram
-1,8% Zout
180 gram
-1% Hardbroodpoeder
100 gram
-1% Gist
100 gram
-Ca. 65% Water
6.500 gram
Afwerken:
Ingredient
Hoeveelheid
-Paar Spek Blokjes
-Paar Ui Ringen
-Beetje Geraspte Kaas (niet te oud)