Paasstol

Werkwijze

• Goed afgekneed deeg maken, deegtemperatuur ca 26°C.
• Vulling 1 direct doordraaien
• Afwegen op 850 gram en opbollen
• Bolrijs 20 minuten
• Oppunten
• Puntrijs 20 minuten
• Vormen als stol
• Narijs ca 30 minuten in de bakkerij (dus niet in de narijskast).
• Bakken bij ca 200°C, gedurende ca 40 minuten

Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Koopmans Tarwebloem Springline
10.000 gram
-30% Boterstollenpoeder
3.000 gram
-2% Zout
200 gram
-8% Gist
800 gram
-ca. 68% Water
6.800 gram
Vulling 1:
Ingredient
Hoeveelheid
-80% Rozijnen
8.000 gram
-30% Krenten
3.000 gram
-10% Fruitmix
1.000 gram
-10 % Gebroken gebruneerde hazelnoten
1.000 gram
Vulling 2:
Ingredient
Hoeveelheid
-Pillen van 150 gram aangemaakt amandelspijs