Paasbrood speciaal

Werkwijze
-Kneed een mooi soepel deeg van ca. 26 ˚ C-Vulling 1 er door draaien en direct afwegen op ca. 300 gram (pi-plates 18-20 cm) en op de punt leggen-Na + 30 minuten plat drukken en vulling 2 op de onderste helft aan brengen, iets kaneel over strooien en dubbel vouwen-Met een steker om de 2 cm insteken tot 1 ½ cm van de rug-Oprollen en in de ingesmeerde pi-plates leggen en uiteen laten vallen als een bloem, beetje verdelen en laten rijzen-Na ca. 60 minuten rijs bestrooien met wat amandel schaafsel en bakken 25 minuten bij 200- 220 ˚ C-Intussen vulling 3 maken, suikerwater koken als het kookt boter, kaneel en wat rum erdoor roeren-Brood taart gaar direct royaal insmeren met het suiker water.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Tarwebloem Springline
10.000 gram
-20% Stollenpoeder
2.000 gram
-2,1% Zout
210 gram
-7% Gist
700 gram
-65% Water
6.500 gram
Vulling 1:
Ingredient
Hoeveelheid
-60% Rozijnen
6.000 gram
-20% Krenten
2.000 gram
-10% Noten (Cashew)
1.000 gram
Vulling 2:
Ingredient
Hoeveelheid
-30% Amandelspijs
3.000 gram
-15% Roomboter
1.500 gram
-15% Gele room
1.500 gram
Vulling 3:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Water
1.000 gram
-10% Kristalsuiker
1.000 gram
-1% Roomboter
100 gram
-0.5% Kaneel
50 gram
-1% Rum
100 gram