Olijfstengels

Tip:
-Mooi soepel deeg maken. Deegtemperatuur ca 26°C.-Vulling doordraaien.-Deeg in een met olie ingesmeerde bak storten en ca. 90 minuten laten rijzen.-Voorzichtig deze bak op een met roggebloem bestrooide werkbank storten en hier stengels vanaf snijden/steken.-Meteen op bakplaat/inschiet apparaat leggen en eventueel bestrooien met Parmezaanse kaas, sesamzaad of dergelijke producten.-Bakken met voldoende stoom op 230˚C. gedurende ca. 25 minuten.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-80% Koopmans Tarwebloem Super Patent Kristal
2.000 gram
-20% Koopmans Roggemeel D
500 gram
-20% Desem
500 gram
-1,6% Zout
40 gram
-1,5% Hardbroodpoeder
37,5 gram
-2% Kleinbroodpoeder
50 gram
-3% Gist
75 gram
-10% Sap van blikolijven
250 gram
-59% Water
1.475 gram
Vulling
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Zwarte olijven
250 gram
-15% Groene olijven
375 gram
-10% Zongedroogde tomaten
250 gram
-10% Pijnboompitten (licht geroosterd)
250 gram