Mueslibollen

Werkwijze

• Deeg goed afkneden, deegtemperatuur ca. 27°C.
• Vulling direct doorwerken.
• Direct afwegen 2.000 gram
• Deegstukken opbollen.
• Bolrijs ca. 30 minuten.
• Deegstukken verdelen en opbollen.
• Eventueel decoreren en op gesmeerde bakplaat zetten.
• Narijs ca. 75 minuten.
• Bakken bij ca. 260°C. gedurende 10 tot 12 minuten.

Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-85% Volkoren Natuur Extra
4.250 gram
-15% Koopmans Prémax IJsselmeer
750 gram
-10% Kleinbroodpoeder
500 gram
-5% Vruchtenbroodpoeder
250 gram
-3% Tarwegluten
150 gram
-8% Gist
400 gram
-1,6% Zout
80 gram
-ca. 66% Water
ca. 3300 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-35% Rozijnen
1.750 gram
-20% Krenten
1.000 gram
-15% Gebruineerde en gehakte hazelnoot/cashewnoten
750 gram