Meergranen beschuit

Werkwijze:
-Emmer 1 mengen: 3 minuten langzaam en 1 minuut snel-Zetsel rijs van circa 90 minuten-Emmer 2 doordraaien: 3 langzaam en vervolgens 10- 15 minuten snel tot een mooi af gekneed deeg-Afwegen circa 1300 gram en strak opbollen-Na ± 15 minuten verdelen/opbollen-Na ± 15 minuten platdrukken, op de plaat zetten en de ingevette beschuitdoppen er opzetten-Bakken na voldoende rijs op circa 240 °C
Receptuur, emmer 1:
Ingredient
Hoeveelheid
-50% Premax Princenhof
5.000 gram
-6% Melkpoeder
600 gram
-8% Blanke stroop
800 gram
-10% Basterdsuiker
1.000 gram
-5% Ei
500 gram
-5% Eidooier
500 gram
-12,5% Gist
1.250 gram
-35% Water (koud)
3.500 gram
Emmer 2: (dag ervoor in de diepvries zetten)
Ingredient
Hoeveelheid
-50% Super Patent Kristal
5.000 gram
-1,3% Zout
130 gram
-2% Vitale Gluten
200 gram
-4% Hardbroodpoeder
400 gram
-12,5% Beschuitgelei
1.250 gram
Classificaties
Non-GMO