Kerstster 1

Werkwijze:
-Bloem, gist en water in de machine. 3 minuten mengen en 1 minuut snel-Vervolgens na 20 minuten de rest van de grondstoffen toevoegen en kneed een mooi soepel deeg van ca. 26 ˚ C-Vulling  er door draaien en direct afwegen op  500 gram en opbollen-Na 20 minuten nog een keer opbollen-10 minuten later iets plat drukken en met een steker 3 maal insteken tot  2 á 3 cm  van de rand als een ster en de punten naar buiten vouwen-Op bakpapier leggen en strijken met ei en bestrooien met victoria beslag-Na ca. 15 minuten narijs bakken met een pufje stoom bij 190- 200 ˚ C  gedurende ca. 35 minuten-Na afkoeling decoreren met poedersuiker
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Tarwebloem Springline
10.000 gram
-20% Stollenpoeder
2.000 gram
-5% Crème
500 gram
-2,3% Zout
230 gram
-8% Gist
800 gram
-62% Water
6.200 gram
Vulling
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Rozijnen
10.000 gram
-20% Noten (cashew)
2.000 gram
-10% Orengenade
1.000 gram
Victoriabeslag
Ingredient
Hoeveelheid
-15% Amandelschaafsel
1.500 gram
-7,5% Kristalsuiker
750 gram
-1% Eiwit
100 gram
Classificaties
Non-GMO