Kandijkoek

Werkwijze
-Gronddeeg, honingzoet, water en azijn doordraaien.-Koekkruiden doordraaien-Als alles is door gedraaid pas de bakpoeders doordraaien-Zit dit erdoor goed door dan de vulling door draaien-Met natte handen stukken deeg uit de machine halen en omgekeerd in de plaat doen-Mooi verdelen en glad masseren-Ter decoratie wat suiker nibs P3 op strooien-Bakken bij ca. 195˚C gedurende + 65 minuten-Na het bakken koelen en op maat snijden.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Gronddeeg
20.000 gram
-15% Honingzoet
3.000 gram
-2,5% Water
500 gram
-0,5% Azijn
100 gram
-1% Koekkruiden
200 gram
-0,9% Karam
180 gram
-0,6% Vulkaan
120 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Suiker nibs P3
2.000 gram
-4% Kandijsuiker
800 gram