Honing notenbrood met rozemarijn

Werkwijze
-Goed afgekneed deeg maken, vulling doordraaien-Deegtemperatuur 26 á 27°C-In een met olie gesmeerde bak laten rijzen ca. 90 minuten-Vervolgens afwegen op 200 gram.-Na 15 minuten opmaken en tussen kleedjes-Narijs ca. 50 minuten-Vervolgens afbakken met voldoende stoom op 240˚C. gedurende ca. 16 minuten.
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-100 % Tarwebloem artisanaal
10.000 gram
-20 % "Cultuur Champagne"
2.000 gram
-2 % Zout
200 gram
-2 % Gist
200 gram
-1 % Hardbroodpoeder
100 gram
-4 % Honing
400 gram
-0,2 % Rozemarijn
20 gram
-65 % Water
6.500 gram
Bijwassen
Ingredient
Hoeveelheid
-8 % water
800 gram
Vulling
Ingredient
Hoeveelheid
-20 % Gebroken Cashewnoten
2.000 gram