Haverbrood met broeistuk

Werkwijze
-Mooi soepel deeg maken, inclusief kookstuk deegtemperatuur ca 26°C.-Deeg in een met olie ingesmeerde bak storten en ca. 90 minuten laten rijzen.-Afwegen op gewenst gewicht en licht opbollen/-punten.-Na 30 minuten als vloerbrood opmaken.-Narijs ca. 60 minuten.-Voor het inschieten, evt. decoreren met roggebloem en na wens insnijden.-Bakken met voldoende stoom op 230˚C. gedurende ca. 35 minuten.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-70% Tarwebloem Artisanaal
7.000 gram
-20% Desem
2.000 gram
-2% Zout
200 gram
-1% Hardbroodpoeder
100 gram
-1% Gist
100 gram
-35% Water
3.500 gram
Kookstuk:
Ingredient
Hoeveelheid
-30% Premax Haver
3.000 gram
-30% Water
3.000 gram
-10% Honing
1.000 gram
Bijwassen:
Ingredient
Hoeveelheid
-8% Water
800 gram