Hartige sneck

Werkwijze
-Van de grondstoffen een goed af gekneed deeg maken-Deeg in tweeën en door de ene helft de tomaten puree draaien met een beetje extra bloem-Deeg afwegen stukken van ca 2.000 gram en in voorslag leggen-Na ca. 30 minuten uitrollen op 3 mm ca 45 cm breed, eerst deeg zonder tomaten puree-Vulling1 aanbrengen en 2 stuk deeg zelfde manier uitrollen en er op leggen-Vulling 2 aanbrengen en oprollen-Vervolgens snijden op 5 cm en laatste lipje er onder leggen-55 minuten laten rijzen-Voor het bakken 3 schijfjes tomaat op leggen plus wat geraspte kaas-Oventemperatuur  220˚C gedurende 25 minuten
Receptuur
Ingredient
Hoeveelheid
-50% Super Patent Kristal
5.000 gram
-50% Volkoren nat Extra
5.000 gram
-2% Witbroodpoeder
200 gram
-5% Roomboter
500 gram
-1,6% Zout
160 gram
-2% Gist
200 gram
-0,2% Basilicum
20 gram
-60% Water
6.000 gram
-2% Tomatenpuree
200 gram
Vulling 1
Ingredient
Hoeveelheid
-Tomatentapenade
-Groene olijven
-Geraspte kaas
Vulling 2
Ingredient
Hoeveelheid
-Pestotapenade
-Maïs
-Gerapte kaas
Classificaties
Non-GMO100% natuurlijkTransparante keten