Fries suikerbrood

Werkwijze

• Goed afgekneed deeg maken,  deegtemperatuur 26°C.
• Vulling doordraaien.
• Afwegen en vormen.
• Afweeggewicht klein 480 gram. Groot  960 gram
• Deegstukken gelijk opmaken en in goed ingevette bakblikken leggen.
• Narijs 35 minuten.
• Suikerbroden knippen.
• Bakken bij 235°C., gedurende 30 minuten.
• Direct lossen.

De aangegeven rijstijden, baktemperatuur en baktijd zijn indicatief.

Tip:
Bakblikken niet schoonmaken

Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-100% Koopmans Tarwebloem Silverline
10.000 gram
-7% Gist
700 gram
-1,6% Zout
160 gram
-10% Boterstollenpoeder
1.000 gram
-3% Roomboter
300 gram
-ca. 58% Water
ca. 5.800 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-70% Chips type C4
7.000 gram
-0,5% Kaneel
50 gram