Ciabatta olijven

Werkwijze
-Goed afgekneed deeg maken, bij wassen doe je wanneer je deeg afgekneed is.-Vulling doordraaien-Deegtemperatuur 26 á 27°C-In een met olie gesmeerde bak laten rijzen ca. 100 minuten-Halverwege de rijs een keer vouwen in vieren niet ontgassen-Op een bank met roggebloem storten en een beetje uitdrukken naar de gewenste afmetingen. Bovenkant ook bestrooien met wat roggebloem en op maat snijden.-Opzetten en nog ca. 10 bij laten komen-Vervolgens afbakken met voldoende stoom op 240˚C. gedurende ca. 12 minuten.
Receptuur:
Ingredient
Hoeveelheid
-80% Tarwebloem Artisanaal
8.000 gram
-10% Volkoren Nat. Fijn
1.000 gram
-10% Roggebloem 00
1.000 gram
-10% Desem
1.000 gram
-2% Zout
200 gram
-2% Gist
200 gram
-2% Hardbroodpoeder
200 gram
-10% Olijvensap
1.000 gram
-55% Water
5.500 gram
Bijwassen:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Water
1.000 gram
-2,5% Olijfolie
250 gram
-0,4% Pesto kruiden
40 gram
Vulling:
Ingredient
Hoeveelheid
-10% Groene Olijven
1.000 gram
-10% Zwarte Olijven
1.000 gram
-10% Feta kaas
1.000 gram
-5% Pijnboompitjes
500 gram