Appel/suiker brioche

Werkwijze
-Smelt de dag vooraf de boter van de vulling en vermeng dat met de suiker nibs, zodat de boter goed in de suiker kan trekken.-Snij van de appel mooie stukjes (inclusief schil).-Zorg dat de melk(30%) ca. 25˚C is en los de gist hier in op. Vermeng dit met een gelijk deel (30%) Artisinaal en laat dit 2 minuten staan.-Draai van het voordeeg en de rest van de grondstoffen en de helft van de boter een redelijk glad deeg. Als het deeg bijna afgedraaid is mag de rest van de boter erbij, draai hiermee het deeg mooi glad.-Draai de vulling voorzichtig door.-Afwegen op 350 gram en oppunten (afhankelijk van het bakblikje)-Puntrijs van ca. 20 minuten.-Opmaken en in ingevette blikjes doen.-Narijs 60 minuten in de narijskast.-Strijken met ei en inknippen over de lengte (franseknip). Strooi hier nog wat suiker nibs over (P2)-Bakken op 210˚C in ca. 25-30 minuten. Met een hete luchtoven op ca. 170˚C
Classificaties
Non-GMO100% natuurlijk