Tijgerpapcoating

15 sep

Kortingsactie maand september

Nieuw: Tijgerpapcoating van Koopmans Meel

Het assortiment van Koopmans Meel is uitgebreid met een nieuw product: brood-7Tijgerpapcoating. Deze hoogwaardige, lactosevrije mix is gemaakt van de beste ingrediënten. De mix is zeer gebruiksvriendelijk en vereenvoudigt het maken van een perfect tijgerbrood. In september geldt een kortingsactie: bij bestelling van een 15 kilo zak Tijgerpapcoating is de tweede zak gratis.

De coating hoeft alleen met water te worden gemengd. Het product bindt snel en klontvrij, blijft stabiel en is tot 72 uren bruikbaar. De coating neemt veel water op en levert zo per kilo veel tijgerpap. De pap heeft een fijne scheuring en laat niet los van de korst.

Om de eenvoudige werking van de coating te illustreren, organiseerde wij eind augustus een succesvolle masterclass Tijgerbrood voor bakkerskinderen.

 

Aansluitend volgde een roadtrip door Nederland, waarbij veel Koopmansklanten werden verrast met de nieuwe tijgerpapcoating. Alle klanten bezoeken in één nacht was lastig, komende periode blijven de accountmanagers een proefverpakking uitdelen.

Meer informatie, tips en recepten van Meester Boulanger Wietse Schiere zijn te vinden op onze site: https://koopmansmeel.nl/recepten/. Bestellen met korting kan ook via deze site of via 058 2948494.