‘Puur Jordy’ broodje ontwikkeld door Koopmans

03 mei

Een combinatie tussen Koopmans ‘100% Puur Lokaal Volkoren’ en de ‘Premax Markermeer’ maakt het jubileumbrood ‘Puur Jordy’ een brood boordevol Natuurkracht. Tijdens de open dag op zondag 29 april bij de echte bakker Jordy Schepers in Witteveen werd het jubileumbrood ter ere van het 10 jarig bestaan geïntroduceerd en opgenomen in het assortiment.

Bakkerij Schepers had in diverse gedeelten van het bedrijf ruimte gemaakt voor onder andere een buffet en zitruimte. Tevens was er een rechtstreekse verbinding met Facebook die zorgde voor het life posten van foto’s. In een andere hal stonden kraampjes waar verschillende producten en eindproducten werden gepresenteerd aan de consument. In twee winkelfilialen was het ook mogelijk om rond te kijken en vragen te stellen.

In de bakkerij was onder andere onze accountmanager Rene Bartol aanwezig om een rondleiding te geven en de werking van de bakkerij toe te lichten. Ook heeft Rene de bezoekers bijgepraat over het ‘Puur Jordy’ broodje dat Koopmans heeft ontwikkeld voor de echte BakkerJordy Schepers.

De open dag trok ruim 2.000 bezoekers.