Podium bakkers

20 mrt

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken geeft bakkers een podium om samen te ontwikkelen.

Met ‘KIEM aan Tafel’ (Koopmans, Innovatie, Expertise, Molenaarschap) geeft Koopmans Meel de bakkers de mogelijkheid om samen kennis te delen en haar innovaties uit te zetten. Met deze ‘KIEM aan tafel’ sessies wil Koopmans Meel de bakkers prikkelen en laten sparren om zo het vakmanschap verder te versterken.

Samen verder ontwikkeleng
Met onderscheidende product concepten vanuit de Koopmans ‘proeftuin’ denkt Koopmans nog beter de behoeftes in de markt te kunnen peilen, maar zeker ook om te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van Akker tot Bakker. KIEM aan Tafel is een podium waar Koopmans de bakkers wil laten mee denken om samen verder te ontwikkelen.

Aan tafel met Meester-Boulangers
De aftrap van deze ‘KIEM aan tafel’ sessies vindt plaats op 23 en 24 maart 2014 tijdens de Bakkersvak beurs te Rosmalen, Bij deze sessies kan men aan tafel met de Meester-Boulangers, Wietse Schiere en Peter Bienefelt en met hoofd-inkoper Bauke Wierda over Inkoop in de keten.