Onze nieuwste KIEM-sessie Diviseuse

23 feb

Aan het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe KIEM-sessie geïntroduceerd met als thema Diviseuse. Tijdens deze sessie laat Wietse Schiere zien dat het werken met een diviseuse ontzettend veel werk kan schelen en jij je als bakker met eigengemaakte producten kan onderscheiden, waardoor bijvoorbeeld bake-off producten overbodig worden.

In het KIEM-centrum van Koopmans Meel heeft onze Meesterbakker Wietse samen met een aantal bakkers de eerste sessie doorlopen. Een sessie vol inspirerende desemproducten en een dag waarop de bakkers door vakkennis van Wietse mee werden genomen in de ambachtelijke kneepjes van het vak.

De eerste reacties van de sessie zijn heel positief! Niet alleen hebben de bakkers veel geleerd van de sessie, maar ook onderling is veel kennis uitgewisseld. Ook interesse in deze nieuwe KIEM-sessie? Neem dan contact op jouw accountmanager van Koopmans Meel; Stefan, Rene of Marco of mail naar info@koopmansmeel.nl