BakkersVak 2015

13 feb

Proef, geniet en beleef

Koopmans Meel staat natuurlijk op de BakkersVak 2015! Ons beursthema luidt ‘lokaal geteelde tarwe’ en dat laten we u zien, beleven en vooral: proeven. Een deel van onze stand is daarom ingericht als ProefLokaal. Hier serveren we u het heerlijkste brood – gebakken van lokaal geteelde tarwe – en lokale lekkernijen.

Onze Meester Boulangers Wietse en Peter verzorgen tijdens de beurs diverse ‘aan tafel met KIEM’ sessies met vele nieuwe inzichten, recepten en tips.

Als u zich nu voor één van deze sessies aanmeldt via onze Facebook pagina, kunt u genieten van een heerlijk voorproefje. Maak daarnaast ook kans op één van de onderstaande prijzen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is een ‘Mijn Koopmans’-account aan te maken en u maakt gelijk kans.
– Een privé masterclass van onze eigen Meester Boulangers;
– Een iPad;
– Een iPadhouder.

Schrijf je nu in!

Daarnaast organiseren we ook diverse ‘aan tafel met KIEM’ sessies. Wilt u één van deze sessies bijwonen, klik dan op de onderstaande link. Dan komt u gelijk op onze Facebook pagina, waar u lid kunt worden van KIEM en u zich kunt aanmelden voor één van de sessies.

https://www.facebook.com/groups/aantafelmetkiem/events/