Nieuws
20 mrt
Natuurkracht in de winkel

Al jaren kent u van Koopmans de term Natuurkracht, de overkoepelende naam voor ons duurzaamheids programma. Bij onze inkoop, het assortiment en de productontwikkeling sturen we zoveel mogelijk op de 5 pijlers van Natuurkracht. (100% Natuurlijk, Biologisch, Transparante keten, Non-GMO, Van Nederlandse bodem) Inmiddels hebben verschillende partners van Koopmans één of meerdere pijlers van Natuurkracht bewust toegepast in […]

Lees meer
06 mrt
Koopmans Meel en Silowacht houden samen kiemsessie Kookstukken

Door de zaden puur te behandelen, kun je als bakker hét verschil maken. Dat was de boodschap tijdens de kiemsessie Kookstukken, die onlangs bij Koopmans Meel in Leeuwarden in samenwerking met Silowacht werd gehouden. De tien deelnemers maakten verschillende kook- en aromastukken. Aan het eind van de dag werden de resultaten vergeleken. De uitkomsten waren […]

Lees meer
25 jan
Kookstuk zorgt voor natuurlijke malsheid

Afgelopen week werden de eerste drie masterclasses Kookstukken/Aromastukken gegeven in het KIEM innovatie centrum van Koopmans. Onder leiding van Meester Boulanger Wietse Schiere en in samenwerking met Silowacht, gingen de deelnemers aan de slag met verschillende kook- en aromastukken. Een kookstuk of aromastuk is al eeuwen oud, maar door de hedendaagse technieken en snelheid van […]

Lees meer
25 jan
Kris Huijsman komt KIEM team versterken

Per 1 maart zal het Koopmans KIEM-team versterkt worden met de komst van Kris Huijsman. Kris is bekend in de bakkerswereld als lid van het BoulangerieTeam. Samen met Meester Boulanger Wietse Schiere zal Kris ondersteuning en (baktechnisch) advies gaan geven aan bakkers. De afgelopen jaren werkte Kris bij Bakkerij Vreugdenhil in Maasdijk en combineerde het […]

Lees meer
08 jan
Marktbericht – Week 1

Allereerst wil ik u het allerbeste wensen voor 2019, voor uzelf en uw dierbaren, namens mijzelf maar vooral ook namens al mijn collega’s. Wij kijken ernaar uit om u in het komende jaar weer te voorzien van de beste producten en u tevens zo goed mogelijk van dienst te zijn; onder andere door u op […]

Lees meer