Smart en Sexy: de Theatershow

27 mei

Hoe verleidt u uw klant? Hoe verhoogt u de omzet van uw winkel? Door te zorgen dat klanten zich welkom voelen en graag terugkomen in uw zaak. Uw winkeldames zijn hierbij van groot belang. Zij helpen én verleiden uw klant tot de aanschaf van uw producten.

Maar hoe doe je dat, verleiden? Daar weet Lisa Portengen alles van. Zij neemt de dames tijdens haar Smart&Sexy theatertour mee in de wondere wereld van het verleiden. Uniek is dat zij haar show helemaal heeft toegespitst op het werk in de ambachtelijke (banket)bakkerij. En uw medewerkers zijn daar van harte welkom. Verspreid over het land geeft Lisa vier shows, speciaal voor de verkoopdames van uw ambachtelijke (banket)bakkerij.

Het wordt een herkenbare en praktische show waarin uw dames alle tips en trucs meekrijgen die zij direct de volgende dag al kunnen toepassen. De Smart&Sexy avond bestaat uit een mix van verhalen, oefeningen met het publiek, interviews, liedjes en mooie inzichten. Niet alleen een hele leerzame, maar vooral ook een super gezellige en leuke avond!

Op de avond van de show ontvangen wij de dames graag om 19.30 uur. De show begint om 20.00 uur. We sluiten de avonden in gepaste stijl af.

U kunt uw medewerkers nu aanmelden. Voor €12,50 per persoon verzorgen wij een topavond! Alleen voor vrouwen? Zeker niet. Ook mannen zijn van harte welkom. Bestel dus nu uw tickets voor de Smart & Sexy theatertour!

De theatershows vinden plaats op de volgende data en locaties:
Di. 9 juni | Posttheater, Arnhem
Wo. 10 juni | Verkadefabriek, Den Bosch – VOL
Ma. 15 juni | De Goudse Schouwburg, Gouda
Ma. 22 juni | De Nieuwe Kolk, Assen