Laatste nieuws
20 sep
Goede tarweoogst 2017

In ons vooruitzicht op de oogst van 2017 spraken wij in juli al van de mogelijke gevolgen van een droog voorjaar in het Noordwesten van Europa. Net op tijd kwam destijds de regen, maar daarna werd het al snel weer langdurig droog. Uiteindelijk kregen we  een erg wisselvallige zomer. Goede tarweoogst 2017 In Duitsland heeft […]

Meer nieuws

KIEM: Koopmans Innovatie Expertise Molenaarschap

KIEM is onze proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen. Hier willen we onze ketenpartners prikkelen met onderscheidende, vernieuwende concepten. Met de focus op kwaliteit en innovatie geeft KIEM van Koopmans vorm aan de invulling van haar belangrijkste ambitie: duurzame waarde uit graan halen. En daarmee puur vanuit de oorsprong klantwensen vervullen met producten, oplossingen en ondersteuning die maximale toegevoegde waarde creëert voor onze klanten.

  • KIEM is het begin van vruchtbare en marktbewuste samenwerkingen.KIEM_RGB_Logo
  • KIEM is de plek waar theorie en ideeen uitgroeien tot kansrijke producten en diensten.
  • KIEM biedt onze klanten kennis en inzichten waarmee ze hun rendement en vakmanschap kunnen optimaliseren.
  • KIEM biedt onze klanten een platform waar ze met ons kunnen samenwerken aan innovatieve en onderscheidende producten en diensten.
  • KIEM biedt onze klanten expertise en inspiratie, onder meer op het gebied van procesoptimalisatie, kwaliteitsvoorspelling en rendementsverbetering.
  • KIEM biedt onszelf vruchtbare, duurzame en nauwere banden met onze klanten.
  • KIEM biedt onszelf een etalage waar we onze expertise tonen én bewijzen daarmee onze autoriteit.
  • KIEM staat open voor alle food verwerkende bedrijven in ambacht industrie.

Karakter van KIEM

KIEM zit in ons hart en in ons hoofd. Daarom kun je KIEM – ook al is het kenniscentrum gevestigd bij de molen van Koopmans – zomaar tegenkomen op een perceel tarwe in hartje Duitsland.

KIEM denkt in oplossingen op het gebied van kwaliteitsvoorspelling en innovatie.

KIEM is creatief en origineel en bedenkt dus per definitie oorspronkelijke ideeen voor food verwerkende bedrijven.