Laatste nieuws
23 feb
Onze nieuwste KIEM-sessie Diviseuse

Aan het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe KIEM-sessie geïntroduceerd met als thema Diviseuse. Tijdens deze sessie laat Wietse Schiere zien dat het werken met een diviseuse ontzettend veel werk kan schelen en jij je als bakker met eigengemaakte producten kan onderscheiden, waardoor bijvoorbeeld bake-off producten overbodig worden. In het KIEM-centrum van Koopmans […]

Meer nieuws

De mensen van KIEM

Ons KIEM-team bestaat uit gedreven en nieuwsgierige professionals die steeds op zoek zijn naar innovatiemogelijkheden. Daarbij staan klantwensen en marktonwikkelingen centraal. Onder aanvoering van Meester Boulanger Wietse Schiere geeft het team invulling aan onze belangrijkste ambitie: duurzame waarde halen uit elke graankorrel.

KIEM zit in ons hart en ons hoofd.
KIEM is creatief en origineel.
KIEM staat open voor food-verwerkende bedrijven in ambacht en industrie.
KIEM is dé plek waar we samen werken aan innovatie.

KIEM staat voor Koopmans, Innovatie, Expertise en Molenaarschap.