Laatste nieuws
13 aug
Marktbericht – Week 32

De tarweprijs staat eind deze week op ongeveer hetzelfde niveau als vorige week; de termijnmarkt noteert nog steeds ruim boven de 200 eurogrens. De eerder aangekondigde lagere opbrengstverwachtingen zijn werkelijkheid geworden. Opbrengsten in Duitsland zijn lager dan vorig jaar en zelfs lager dan het 5-jarige gemiddelde. De eerste nieuwe oogst Nederlandse baktarwe zit inmiddels in […]

Meer nieuws

De mensen van KIEM

Ons KIEM-team bestaat uit gedreven en nieuwsgierige professionals die steeds op zoek zijn naar innovatiemogelijkheden. Daarbij staan klantwensen en marktonwikkelingen centraal. Onder aanvoering van Meester Boulanger Wietse Schiere geeft het team invulling aan onze belangrijkste ambitie: duurzame waarde halen uit elke graankorrel.

KIEM zit in ons hart en ons hoofd.
KIEM is creatief en origineel.
KIEM staat open voor food-verwerkende bedrijven in ambacht en industrie.
KIEM is dé plek waar we samen werken aan innovatie.

KIEM staat voor Koopmans, Innovatie, Expertise en Molenaarschap.