Laatste nieuws
20 mei
Gezond ouder worden met extra smaakvol brood

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek signaleerde dat er vaak sprake is van andere smaak en smaakbeleving bij ouderen. Van ouderen is bekend dat ze door een ziekte zoals kanker een deel van hun smaak missen, bijvoorbeeld omdat ze geen speeksel meer aanmaken. Het ziekenhuis neemt de rol om patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen met […]

Meer nieuws

De mensen van KIEM

Ons KIEM-team bestaat uit gedreven en nieuwsgierige professionals die steeds op zoek zijn naar innovatiemogelijkheden. Daarbij staan klantwensen en marktonwikkelingen centraal. Onder aanvoering van Meester Boulanger Wietse Schiere geeft het team invulling aan onze belangrijkste ambitie: duurzame waarde halen uit elke graankorrel.

KIEM zit in ons hart en ons hoofd.
KIEM is creatief en origineel.
KIEM staat open voor food-verwerkende bedrijven in ambacht en industrie.
KIEM is dé plek waar we samen werken aan innovatie.

KIEM staat voor Koopmans, Innovatie, Expertise en Molenaarschap.