Laatste nieuws
25 jan
Kookstuk zorgt voor natuurlijke malsheid

Afgelopen week werden de eerste drie masterclasses Kookstukken/Aromastukken gegeven in het KIEM innovatie centrum van Koopmans. Onder leiding van Meester Boulanger Wietse Schiere en in samenwerking met Silowacht, gingen de deelnemers aan de slag met verschillende kook- en aromastukken. Een kookstuk of aromastuk is al eeuwen oud, maar door de hedendaagse technieken en snelheid van […]

Meer nieuws

De mensen van KIEM

Ons KIEM-team bestaat uit gedreven en nieuwsgierige professionals die steeds op zoek zijn naar innovatiemogelijkheden. Daarbij staan klantwensen en marktonwikkelingen centraal. Onder aanvoering van Meester Boulanger Wietse Schiere geeft het team invulling aan onze belangrijkste ambitie: duurzame waarde halen uit elke graankorrel.

KIEM zit in ons hart en ons hoofd.
KIEM is creatief en origineel.
KIEM staat open voor food-verwerkende bedrijven in ambacht en industrie.
KIEM is dé plek waar we samen werken aan innovatie.

KIEM staat voor Koopmans, Innovatie, Expertise en Molenaarschap.