Laatste nieuws
07 aug
Update oogstinformatie 2017

Na onze eerste oogstvooruitzicht 2 weken geleden hebben we inmiddels een update over de oogstinformatie. De verwachting van de hoeveelheid oogst uit 2017 die we bij Koopmans Meel in de melanges gaan mengen is er nu bijvoorbeeld. De planning van deze menging staat in de grafiek hieronder weergegeven. Dit blijft natuurlijk een verwachting, en is […]

Meer nieuws

Samen ontwikkelen

In ons KIEM-innovatiecentrum is alle ruimte voor innovatie en productontwikkeling. We ontvangen hier onze klanten, kijken samen naar relevante trends en hoe we daar goed op kunnen inspelen. Zo ontstaan mooie nieuwe concepten, die aansluiten bij marktontwikkelingen en klantwensen. In het innovatiecentrum organiseren we ook onze KIEM-sessies voor bakkers.

Naast de klantspecifieke vragen zijn onze KIEM-collega’s continu bezig met ontwikkeling en vernieuwing. Een paar voorbeelden:

  • Puur lokaal

Het assortiment Puur lokaal is gemaakt met tarwe van Nederlandse bodem. Van dichtbij dus! De tarwe is met zorg geselecteerd en door Meester Boulanger Wietse Schiere samengesteld tot meel en bloem uit verschillende fracties. Een bijzondere variant is de BT80, ontwikkeld in samenspraak met het Nederlandse BoulangerieTeam.

Puur lokaal heeft prachtige bakeigenschappen en biedt veel mogelijkheden. Het is een onuitputtelijke en duurzame inspiratiebron waarmee de bakker zich kan onderscheiden. Ons assortiment Puur lokaal omvat een banketbloem, een witte bloem en de BT80.

  • Meergranen (voorheen Prémaxen)

Ons uitgebreide Meergranen assortiment sluit perfect aan bij de wensen van de moderne bakker en consument. Koopmans Meergranen biedt de bakker maximale efficiëntie, gemak en optimaal onderscheidend vermogen. Met Meergranen maakt u knapperig, smakelijk en prachtig brood, zo laat u klanten genieten van uw vakmanschap.