Laatste nieuws
25 jan
Kookstuk zorgt voor natuurlijke malsheid

Afgelopen week werden de eerste drie masterclasses Kookstukken/Aromastukken gegeven in het KIEM innovatie centrum van Koopmans. Onder leiding van Meester Boulanger Wietse Schiere en in samenwerking met Silowacht, gingen de deelnemers aan de slag met verschillende kook- en aromastukken. Een kookstuk of aromastuk is al eeuwen oud, maar door de hedendaagse technieken en snelheid van […]

Meer nieuws

Samen ontwikkelen

In ons KIEM-innovatiecentrum is alle ruimte voor innovatie en productontwikkeling. We ontvangen hier onze klanten, kijken samen naar relevante trends en hoe we daar goed op kunnen inspelen. Zo ontstaan mooie nieuwe concepten, die aansluiten bij marktontwikkelingen en klantwensen. In het innovatiecentrum organiseren we ook onze KIEM-sessies voor bakkers.

Naast de klantspecifieke vragen zijn onze KIEM-collega’s continu bezig met ontwikkeling en vernieuwing. Een paar voorbeelden:

  • Puur lokaal

Het assortiment Puur lokaal is gemaakt met tarwe van Nederlandse bodem. Van dichtbij dus! De tarwe is met zorg geselecteerd en door Meester Boulanger Wietse Schiere samengesteld tot meel en bloem uit verschillende fracties. Een bijzondere variant is de BT80, ontwikkeld in samenspraak met het Nederlandse BoulangerieTeam.

Puur lokaal heeft prachtige bakeigenschappen en biedt veel mogelijkheden. Het is een onuitputtelijke en duurzame inspiratiebron waarmee de bakker zich kan onderscheiden. Ons assortiment Puur lokaal omvat een banketbloem, een witte bloem en de BT80.

  • Meergranen (voorheen Prémaxen)

Ons uitgebreide Meergranen assortiment sluit perfect aan bij de wensen van de moderne bakker en consument. Koopmans Meergranen biedt de bakker maximale efficiëntie, gemak en optimaal onderscheidend vermogen. Met Meergranen maakt u knapperig, smakelijk en prachtig brood, zo laat u klanten genieten van uw vakmanschap.