Laatste nieuws
23 feb
Onze nieuwste KIEM-sessie Diviseuse

Aan het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe KIEM-sessie geïntroduceerd met als thema Diviseuse. Tijdens deze sessie laat Wietse Schiere zien dat het werken met een diviseuse ontzettend veel werk kan schelen en jij je als bakker met eigengemaakte producten kan onderscheiden, waardoor bijvoorbeeld bake-off producten overbodig worden. In het KIEM-centrum van Koopmans […]

Meer nieuws

De rijsvertragingstechniek Trik®

Trik® staat voluit voor Trage Rijs In Koeling. Het is wederom een creatief en treffend voorbeeld van baanbrekend denken en handelen van Koopmans Meel voor het verhogen van de productiviteit in de ambachtelijke sector. Met name in relatie tot de (schaarse) factor arbeid. Trik® biedt met behoud van ambachtelijke waarden binnen bestaande situaties een uitgelezen kans om nachtarbeid grotendeels te verschuiven naar andere tijdstippen. Zonder de kwaliteitsborging voor een lekker rijp brood geweld aan te doen.

Voor inhoudelijke vragen over deze techniek kunt u terecht bij KIEM.