Laatste nieuws
08 jan
Marktbericht – Week 1

Allereerst wil ik u het allerbeste wensen voor 2019, voor uzelf en uw dierbaren, namens mijzelf maar vooral ook namens al mijn collega’s. Wij kijken ernaar uit om u in het komende jaar weer te voorzien van de beste producten en u tevens zo goed mogelijk van dienst te zijn; onder andere door u op […]

Meer nieuws

De Koopmans Voorbak Methode KVM

Met toepassing van de techniek KVM bereikt u dat het af te bakken brood een zeer vergelijkbare kwaliteit heeft met het versgebakken brood.

Tijdens de huidige wijzen van het voorbakken, in combinatie met invriezen, ontdooien en afbakken, wordt veel te veel vocht onttrokken aan het brood, hetgeen allerlei negatieve gevolgen heeft. Het is de verdienste van de techniek KVM dat de nadelen worden opgeheven. KVM zorgt dat het vocht daar blijft waar het hoort. Tevens bereikt u hiermee een langere houdbaarheid en een betere korst.

Per individuele bakker wordt in de bakkerij bekeken en bepaald welke aanpak tot de beste resultaten zal leiden. Voor inhoudelijke vragen over deze techniek kunt u terecht bij KIEM.