Laatste nieuws
07 aug
Update oogstinformatie 2017

Na onze eerste oogstvooruitzicht 2 weken geleden hebben we inmiddels een update over de oogstinformatie. De verwachting van de hoeveelheid oogst uit 2017 die we bij Koopmans Meel in de melanges gaan mengen is er nu bijvoorbeeld. De planning van deze menging staat in de grafiek hieronder weergegeven. Dit blijft natuurlijk een verwachting, en is […]

Meer nieuws

De Koopmans Voorbak Methode KVM

Met toepassing van de techniek KVM bereikt u dat het af te bakken brood een zeer vergelijkbare kwaliteit heeft met het versgebakken brood.

Tijdens de huidige wijzen van het voorbakken, in combinatie met invriezen, ontdooien en afbakken, wordt veel te veel vocht onttrokken aan het brood, hetgeen allerlei negatieve gevolgen heeft. Het is de verdienste van de techniek KVM dat de nadelen worden opgeheven. KVM zorgt dat het vocht daar blijft waar het hoort. Tevens bereikt u hiermee een langere houdbaarheid en een betere korst.

Per individuele bakker wordt in de bakkerij bekeken en bepaald welke aanpak tot de beste resultaten zal leiden. Voor inhoudelijke vragen over deze techniek kunt u terecht bij KIEM.