Laatste nieuws
23 feb
Onze nieuwste KIEM-sessie Diviseuse

Aan het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe KIEM-sessie geïntroduceerd met als thema Diviseuse. Tijdens deze sessie laat Wietse Schiere zien dat het werken met een diviseuse ontzettend veel werk kan schelen en jij je als bakker met eigengemaakte producten kan onderscheiden, waardoor bijvoorbeeld bake-off producten overbodig worden. In het KIEM-centrum van Koopmans […]

Meer nieuws

De rijsstoptechniek Gekoeld Gerezen

Gekoeld Gerezen® begint en eindigt met het deeg. Deeg heeft iets magisch, waaraan je na duizenden jaren eigenlijk niet mag tornen. Het heeft alles te maken met de uitgesproken ambachtelijke traditie; iedere bakker heeft bovendien zijn individuele opvattingen en voorkeuren over deeg. Dat moet Gekoeld Gerezen® zo laten. En dat gebeurt ook. Bovendien is dit baanbrekende procédé per individuele bakker maatwerk.

Voor inhoudelijke vragen over deze techniek kunt u terecht bij KIEM.