Laatste nieuws
12 nov
Marktbericht – Week 45

Wie deze week even niet heeft opgelet, heeft ook niet veel gemist. Na een tumultueuze periode van tegenvallende opbrengsten en stijgende prijzen is het meeste stof inmiddels neergedaald. Er tekent zich steeds duidelijker een prijsgrens af van rond de €200 aan de Parijse termijnmarkt voor tarwe. Zolang er geen nieuws van betekenis komt zal de […]

Meer nieuws

Baktechniek

Koopmans Meel streeft naast het leveren van superieure grondstoffen óók naar verbeteringen op het gebied van bakkerijtechniek. Verbeteringen waarin zowel kwaliteit is geborgd als lekker en rijp brood gegarandeerd. Dat gebeurt door verschillende innovaties die steeds het behoud van traditioneel ambachtelijk vakmanschap voorop stellen.

Zij bieden een uitgelezen kans om eventueel de dag rond, met reductie van nachtarbeid, écht vers te kunnen bakken en nog verser te kunnen verkopen. Daarbij werken we nauw samen met afnemers en kennisinstituten.

De baktechnieken worden per soort behandeld, heeft u hierover nog vragen dan kunt u terecht bij KIEM.