Laatste nieuws
20 mei
Gezond ouder worden met extra smaakvol brood

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek signaleerde dat er vaak sprake is van andere smaak en smaakbeleving bij ouderen. Van ouderen is bekend dat ze door een ziekte zoals kanker een deel van hun smaak missen, bijvoorbeeld omdat ze geen speeksel meer aanmaken. Het ziekenhuis neemt de rol om patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen met […]

Meer nieuws

Baktechniek

Koopmans Meel streeft naast het leveren van superieure grondstoffen óók naar verbeteringen op het gebied van bakkerijtechniek. Verbeteringen waarin zowel kwaliteit is geborgd als lekker en rijp brood gegarandeerd. Dat gebeurt door verschillende innovaties die steeds het behoud van traditioneel ambachtelijk vakmanschap voorop stellen.

Zij bieden een uitgelezen kans om eventueel de dag rond, met reductie van nachtarbeid, écht vers te kunnen bakken en nog verser te kunnen verkopen. Daarbij werken we nauw samen met afnemers en kennisinstituten.

De baktechnieken worden per soort behandeld, heeft u hierover nog vragen dan kunt u terecht bij KIEM.