Laatste nieuws
23 feb
Onze nieuwste KIEM-sessie Diviseuse

Aan het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe KIEM-sessie geïntroduceerd met als thema Diviseuse. Tijdens deze sessie laat Wietse Schiere zien dat het werken met een diviseuse ontzettend veel werk kan schelen en jij je als bakker met eigengemaakte producten kan onderscheiden, waardoor bijvoorbeeld bake-off producten overbodig worden. In het KIEM-centrum van Koopmans […]

Meer nieuws

Baktechniek

Koopmans Meel streeft naast het leveren van superieure grondstoffen óók naar verbeteringen op het gebied van bakkerijtechniek. Verbeteringen waarin zowel kwaliteit is geborgd als lekker en rijp brood gegarandeerd. Dat gebeurt door verschillende innovaties die steeds het behoud van traditioneel ambachtelijk vakmanschap voorop stellen.

Zij bieden een uitgelezen kans om eventueel de dag rond, met reductie van nachtarbeid, écht vers te kunnen bakken en nog verser te kunnen verkopen. Daarbij werken we nauw samen met afnemers en kennisinstituten.

De baktechnieken worden per soort behandeld, heeft u hierover nog vragen dan kunt u terecht bij KIEM.