Laatste nieuws
16 jan
Duurzaam waarde creëren uit graan

Duurzaam waarde creëren uit graan. Dat doen we bij Koopmans Koninklijke Meelfabrieken! Hoe precies? Dat kon afgelopen weekend in het Visie magazine in de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden lezen. Het hele artikel vind je ook hier.

Meer nieuws

Baktechniek

Koopmans Meel streeft naast het leveren van superieure grondstoffen óók naar verbeteringen op het gebied van bakkerijtechniek. Verbeteringen waarin zowel kwaliteit is geborgd als lekker en rijp brood gegarandeerd. Dat gebeurt door verschillende innovaties die steeds het behoud van traditioneel ambachtelijk vakmanschap voorop stellen.

Zij bieden een uitgelezen kans om eventueel de dag rond, met reductie van nachtarbeid, écht vers te kunnen bakken en nog verser te kunnen verkopen. Daarbij werken we nauw samen met afnemers en kennisinstituten.

De baktechnieken worden per soort behandeld, heeft u hierover nog vragen dan kunt u terecht bij KIEM.