Nieuwsbrief

‘Bakken met Wietse’

Knapperig stokbrood, luchtige oliebollen, de lekkerste koek. Als ambachtelijke bakker wil je het beste voor je klanten. De recepten ken je allemaal. Onze Meester Boulanger Wietse Schiere daagt je uit om je nóg meer te onderscheiden. Want het echte ambacht zit in de details. In deze videoserie voor bakkers vertelt Wietse Schiere alles over zijn werkwijze, de juiste ingrediënten en de fijne kneepjes van het vak. Graag deelt hij zijn nuchtere raad én tips & tricks. Bakken met Wietse? Dat is bakken met passie en natuurkracht!

 

Online aan de slag met Meester Boulanger Wietse SchiereAmbachtelijke Tips & TricksKennis van de beste grondstoffen
De Eerst volgende masterclasses:
BBQ Plukbrood

Er is zoveel meer te verzinnen dan stokbroden bij de BBQ! Een heerlijk plukbrood bijvoorbeeld. Onze Meester Boulanger Wietse laat in een spiksplinternieuwe "Bakken met Wietse" zien hoe je een heerlijk plukbrood voor op de barbecue maakt.

Bekijk de video
Desembrood met lokale ingredienten

Bekijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen "Bakken met Wietse". In de eerste aflevering laat de meester boulanger zien hoe je een desem broodje bakt met BT80.

Bekijk de video
Koek

De lekkerste koek kan ook in uw winkel liggen. Handige tips van Wietse om het voor u rendabel te maken om uw eigen koek te maken en verkopen.

Bekijk de video
Busbrood met lokale tarwe

Lokale tarwe is hot! Samen met het Nederlands Boulangerie team heeft Wietse een speciale grijstinten soort meel ontwikkeld: BT80. Onderscheidend vermogen ten top.

Bekijk de video
Stokbrood

Hoe maak je het perfecte stokbrood? Wietse laat het u zien!

Bekijk de video
Feest stollen

De donkere dagen voor Kerstmis komen er weer aan, tijden van gezellig samenzijn én gezellig samen eten. Stollen mogen niet ontbreken tijdens de feestdagen. Wietse vertelt hoe en waarom.

Bekijk de video
Oliebollen

Samen met Ivo Vliegendehond laat Wietse zien hoe u de lekkerste oliebol maakt: knapperig van buiten en zacht van binnen.

Bekijk de video
Croissants

De fijne kneepjes om de lekkerste croissants te maken. Croissants waar je van blijft eten. Waar u klanten morgen voor terug komen. Kijk mee naar Wietse zijn advies.

Bekijk video
Op de hoogte blijven van de lekkerste recepten en de nieuwste video’s? Volg ons